Et ekstra lag tryghed hos REMA 1000 med Vigo

Janni Møller Thomsen, Sep 30, 2021

Når du alligevel står i REMA 1000, kan du også handle for en af dine naboer. ”En kreativ og meget nordisk model baseret på tillid mellem mennesker,” siger REMA 1000s adm. direktør for Vigo Jesper Bove-Nielsen, der dog alligevel ovenpå den tillidsbaserede indkøbsløsning har tilføjet et ekstra lag af forbrugersikkerhed ved hjælp af NemID – og snart MitID til den bæredygtige e-handelsmetode.

Jesper Bove-Nielsen

”Ved, at du handler for og bringer varer med til andre i dit nabolag, så hjælper vi hinanden lokalt på en anderledes måde, der har vist sig at være uhyre effektiv, og også under Corona-krisen, hvor der blev handlet dagligvarer online som aldrig før,” fortæller Jesper Bove-Nielsen, der understreger, at det også handler om at spare en masse ressourcer.

”Den gammeldags måde at få leveret dagligvarer på er at fragte varerne til forbrugerne på kryds og tværs gennem landet med lastbil, på trods af at de samme varer typisk ville være tilgængelige i et supermarked få kilometer derfra,” forklarer Jesper Bove-Nielsen og understreger, at det udover de mange miljøhensyn også handler om en grundlæggende velvilje til at hjælpe hinanden.

”Det er en meget dansk-nordisk model baseret på tillid, hvor forbrugere hjælper hinanden med dagligvareindkøb, men der er også lovgivning at tage hensyn til, og det var vi de første til at tage alvorligt,” understreger han og uddyber, at det blandt andet ikke skal være muligt for mindreårige at købe alkohol gennem app’en og få det bragt hjem af en, der lovligt kan købe det i butikkerne.

”For os handler det om sikkerhed og tryghed, når vi beder vores brugere om at oprette sig med NemID, men vi vil også være sikre på, at det reelt er en voksen, der bestiller tobak og spiritus gennem vores app,” siger direktøren og fortsætter:

”Samtidig har vi en meget klar holdning til, at en 16-årig ikke skal ende med at købe skarp spiritus for en voksen og bringe det ud, så på denne måde kan man ikke bare klikke på en knap, der tilkendegiver, at man er over 18 år, her skal man bevise det med NemID. Det eliminerer den problematik.”

Vigo.dk valgte Criipto

Jesper Bove-Nielsen og teamet bag REMA 1000s samhandels app Vigo valgte Criipto som leverandør til deres NemID-løsning, og de er også klar til migreringen til MitID.

”Vi valgte Criipto, fordi vi derfor kunne bruge vores krudt på kunderne og på at fortælle, hvorfor de skulle bruge NemID. Vi behøvede ikke selv gå ind og rode med API’er og alverdens teknisk, det klarede Criipto, så det har været rigtigt nemt,” siger direktøren og slutter:

”Vi skal da også som nogen af de første være klar til MitID, og det er jeg sikker på, Criipto også hjælper os nemt igennem.”


Book et kort møde med vores co-founder, Niels Flensted-Jensen, og hør om mulighederne med MitID for din virksomhed.