Lendino: ”Criipto er de bedste.”

Janni Møller Thomsen, Nov 4, 2021

Med Crowdlending som kerneprodukt er tillid mellem parterne altafgørende, og derfor er validering med NemID et sikkert værktøj til at opnå netop det.

Lendino er en online platform, hvor små og mellemstore virksomheder kan låne direkte af private og professionelle investorer, hvilket kaldes crowdlending. Når man er bindeled mellem långivere og låntagere, er det vigtigt med et højt niveau af sikkerhed mellem parterne, og at lovgivningen på området dermed overholdes.

Olav Grøndal, Lendino

Lendinos softwarearkitekt Olav Grøndal fortæller, at NemID er den letteste og sikreste måde at gøre det på:

”Vi bruger primært NemID, når kunderne skal oprette en konto. Vi skal have sikkerhed for, at det er dem, der gør det og på den måde kan vi være med til at minimere svindel” fortæller han og fortsætter:

”NemID giver tryghed for alle brugerne, fordi det er et kendt system, som danskerne generelt har høj tillid til.”

Udrulningen af NemIDs afløser MitID er i gang, og Lendino har givet genvalg til Criipto, der er en af få brokere på MitID.

”Vi har tidligere været kunde hos en af Criiptos konkurrenter, og jeg må bare sige, at Criipto er bedre på prisen, på kvaliteten af supporten og fremfor alt har bedre og mere udvikler rettede værktøjer. Vi har fået den support, vi har haft brug for, og den har været af høj kvalitet. – Uden at det har kostet ekstra,” fortæller Olav Grøndal og slutter:

”Det har været fuldstændig smertefrit at integrere MitID med Criipto.”


Er du interesseret i at høre mere om MitID? Meld dig til et af vores webinarer i dag eller gå direkte til sign up øverst på siden her.