Kreditdata vælger også Criipto

Janni Møller Thomsen, Oct 26, 2021

For Kreditdata er det vigtigt at have stærke underleverandører til deres onboarding platform, og derfor har de valgt at samarbejde med Criipto.

Troels Burmølle, Kreditdata

Kreditdata er en onboarding platform for finansielle virksomheder, der for at leve op til gældende vejledning om kreditværdighedsvurdering, bruger Kreditdatas online værktøj til formålet.

”Vi skal sikre kundens identitet ved oprettelse, hvilket NemID som alle nu kender, er et godt værktøj til, og det er en del af vores idegrundlag ikke at lave alle integrationer selv, men derimod finde de bedste samarbejdspartnere som leverandører, og der har vi været rigtigt glade for at bruge Criipto, da vi er helt trygge ved, at Criipto vedligeholder API’en,” siger adm. direktør i Kreditdata Troels Burmølle, der ærgrer sig over, at det nye MitId blandt andet ikke kan benyttes i en iframe som NemID, men derimod er et redirect produkt. ”Folk vænner sig helt sikkert til, at MitID åbner i et nyt vindue, men vi havde håbet på nogle flere muligheder,” understreger han.

Og netop MitID er Kreditdata klar til at aktivere. De har bare endnu ikke besluttet, hvornår de vil gå live med det på Kreditdata.dk. ”Vi deltog i nogle af de første webinarer hos Criipto, og alt er klar til at gå live. Det har Criipto hjulpet os med, så nu mangler vi bare at beslutte, hvornår kunderne også skal kunne logge på via MitID, men det fungerer allerede, for det var rigtigt nemt for os at integrere med Criiptos support.”

Mød Kreditdata her: www.kreditdata.dk


Er du interesseret i at høre mere om MitID? Meld dig til et af vores webinarer i dag eller gå direkte til sign up øverst på siden her.